Autoriseret psykolog i Ballerup

Andrea Nissen Klinkby

Psykolog Andrea Nissen Klinkby
Ballerup Psykologhus * Centrumgaden 7, 1 * 2750 Ballerup * Tlf: +45 2757-5248 * E-mail:

 

Standup

10 min - 3 timers underholdning/workshop/foredrag

 

 

Mottoet er HUMOR MED BAGTANKE, for alvorlige emner kan ofte med fordel tilgås med humor...

Jeg bruger standup - fordi det er sjovt, fordi vi husker bedre med et smil på læben, og fordi jeg får taletid hos nogle mennesker, der ellers aldrig ville lytte til en psykolog, der taler om fx. stressepidemien...

Den her psykolog er runden af det socialkonstruktionistiske, det narrative og det systemiske - og hun drømmer om at kunne bringe nogle psykologiske sandheder for dagen langt mere effektivt og for langt flere end visse vindtørre forskerkolleger - og hun tror i ramme alvor, at standup kan være 'værktøjet' dertil!

Ring og hør mere, hvis du er blevet nysgerrig…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julefrokost - sommerafslutning - generalforsamling - arrangement i selskab eller kreds eller...?

Kontakt mig endelig, hvis du tror, jeg kan gøre jeres arrangement mere festligt - især hvis det drejer sig om en gruppe psykologer, en blandet gruppe eller en gruppe, der fx. samarbejder med psykologer. Lærere, pædagoger, læger og faggrupper inden for psykiatrien vil let få smilebåndene på gled, når jeg tager minderne fra vores samarbejde under kærlig behandling.

 

Standup om Stress

Oh yeah viden om stress kan faktisk formidles hylende grinagtigt - og dermed med større chance for, at den viden også bliver hængende. Og ja, jeg håber at kunne redde rigtig mange danskere fra stress vha. standup - eller som en veninde sagde: 'Du drømmer jo stadig om at redde hvaler, som dengang da vi var små. Nu er hvalerne bare virksomheder'. Mit foredrag 'mærk dig selv og undgå stress' kan faktisk laves i en standuppet version.

 

For nylig lavede jeg en 'sandwich' af standup med gruppearbejde om at passe på sig selv og hinanden i midten til to julefrokoster og responsen fra den socialmedicinske enhed var:

 

Kære Andrea,

Så er jeg snart på vej hjem fra en skøn julefrokost. Jeg vil endnu en gang takke dig for dit fantastiske oplæg. Jeg lovede at viderebringe masser af roser fra kollegerne også. Der blev talt meget om det. Både din fantastiske humor og din evne til samtidig at få nogle virkelige gode pointer frem. Det var spot on :-)

 

 

Særligt for psykologer

Psykologer trænger - med al den alvor, der omgiver dem - til at grine lidt af sig selv og hinanden. Så der kan også bookes helt særlige varianter kun for psykologer af fx. selskaber og arbejdspladser, der trænger til et anderledes indslag fx. til julefrokosten eller sommerfesten. Foreløbigt har Falck Healthcare, Dansk Selskab for Klinisk Hypnose og Kommunalt ansatte psykologer i Aalborg budt ind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11/6 2015

Bragende succes på Falck Healthcares seminar for deres psykolnetværk, hvor 80 psykologer skraldgrinede af sig selv. Spørg chefpsykolog Annette Gaard hos Falck Healthcare, hvorfor hun synes, det var alle pengene værd!

 

 

8/8 2015

Polterabend for en psykolog - en vidunderlig chance for standuppsykologen til at give 'gode råd'.

 

 

28/8 2015

Talen til Ballerup Psykologhus' åbningsreception fik både smil, latter og refleksion frem i tilhørernes ansigter - for man kan godt sige tak og præsentere sig selv, hinanden og sine visioner på underholdende vis.

 

 

10/9 2015 i Dansk Psykologforening ved Dansk Selskab for Klinisk Hypnose

Hele to timer dedikeret humor - med bagtanke! For udover at blive underholdt, blev deltagerne også udfordret og opfordret til at diskutere humor i klientrelationen og den private psykolog i det offentlige rum; smagsdommer eller heeeelt neutral?!

 

28/4 2016

Standup til highschool-reunion om psykologens svære opvækst og liv som psykolog - pga. problemer med video-optagelsen senere fremført på sygeplejeskolen (mit trofaste øve-publikum, tak): Se videoen derfra øverst her på siden)

 

2/12 2016

Sandwich af standup, fagligt oplæg og standup til en Socialmedicinsk enheds julefrokost.

 

2/12 2016

Sandwich af standup, fagligt oplæg og standup til Kommunalt ansatte psykologers julefrokost.

 

 

Andrea Klinkby er autoriseret psykolog med egen praksis i Ballerup Psykologhus, hvor hun fortrinsvis arbejder med psykoterapi, krisehjælp, hypnose og mindfulness. Hun har desuden coaching-, supervisions- og undervisningsopgaver (bl.a. på sygeplejerskeuddannelsen på Metropol og Ingeniørforeningen). Hun holder jævnligt foredrag, har arbejdet med mindfulness og meditation i over 15 år, udbyder jævnligt mindfulness-forløb og -workshops og arbejder som mindfulness-instruktør for Falck Healthcare og World Trade Center Healthcare Center. Hun blev uddannet fra Københavns Universitet i 2002 og har frem til 2012 været ansat kommunalt og i psykiatrien. Hun er 41 år og har to små børn.

Som medlem af Dansk Psykologforening er jeg underlagt etiske principper for nordiske psykologer.